İstanbul Ticaret Odası Malatya'ya bir okul yapacak. Okulun protokolü imzalandı. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, okul yapımına ilişkin bilgi verirken okullarda pazartesi günü ikinci yarının ilk ders zilinin çalacağını söyledi. Bulut, sömestr tatili süresince okullarda temizlik ve donatım malzemeleriyle ilgili çalışma yapıldığını belirtti.
Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, tüm okullarda yarı yıl tatili süresince temizlik ve donatım malzemeleriyle ilgili çalışmalar yapıldığını söyledi. Bulut, yarı yıl tatilinin bugün itibariyle sona erdiğini, öğretmen ve öğrencilerin pazartesi günü ders başı yapacağını ifade etti.
inşaat halinde olan okulların, tamamlandığını da dile getiren Bulut, okulları ikinci dönem de eğitim ve öğretime açacaklarını söyledi.
Bu arada İstanbul Ticaret Odası Malatya'ya bir okul yapacak. Okulun protokolü imzalandı. Vali Ulvi Saran ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut tarafından imzalanan protokol, İstanbul Ticaret Odası tarafından da imzalanması için gönderildi.
Protokol gereği, okul Battalgazi ilçesi Alişar köyüne yapılacak.
Okul arsası daha önce Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından alındığı ve 8 derslikli okul eğitime yüzde 100 destek kampanyası kapsamında yaptırılacağı kaydedildi.
Okula Battalgazi ilçesi Şişman köyünden Şehit Servet Aktaş'ın ismi verilecek.