AK Parti Çalışıyor!

AK Parti Malatya milletvekili adayları kentte çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatan adaylar 24 Haziran seçimlerinin önemini de aktarıyor.
Bu haber 2018-06-19 17:16:59 eklenmiş ve 561 kez goruntulenmiştir.
"24 Haziran'da hep birlikte yeni ve büyük bir Türkiye'ye uyanacağız"
Sosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "24 Haziran'da oylarını kullanacaksınız, sizinle yeni ve büyük bir Türkiye'ye uyanacağız" dedi.
 
Çalık, 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında ziyaretlerini sürdürdü.
 
Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu (MATHAP) tarafından düzenlenen kahvaltı programına katılan Çalık, Muharip Gaziler Derneği ile Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı'nı ziyaret etti. Kernek'te esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşlarla bir araya gelen Çalık, evde bakım hizmeti alan ve yatağa bağımlı hastaları ziyaret etti. Çalık, seçim çalışmaları kapsamında Çilesiz Mahallesi'nde düzenlenen mahalle toplantısında vatandaşlara hitap etti.
 
Sosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ilk olarak Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu (MATHAP) tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı.
 
Programda konuşan Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu (MATHAP) Başkanı İhsan Akın, "Önümüzde önemli bir seçim var, bu anlamda da cumhurbaşkanımız yedi düvelle mücadele ediyor. Bu mücadelede hem içeriden hem de dışarıdan hainler var. Onlara yardım ve yataklık yapanlar var. Bu anlamda bizim cumhurbaşkanımızın yanında durmamız gerekiyor. İstikrarın devam etmesi lazım. Yeni bir sistem var; bu sistemi iyi bilen ve sahaya en iyi şekilde yansıtacak olanlara görev vermeliyiz" dedi.
 
Birlik başkanları, istikrarın devam etmesini istediklerini belirterek, "Bir söylenti var; 'Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan'a oyumuzu vereceğiz ama milletvekilliğinde oy vermeyeceğiz.' Bu FETÖ, Amerika'nın, İsrail'in lafıdır. Canımızla her şeyimizle cumhurbaşkanımızın yanındayız" dediler.
 
Sosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, uluslararası güçlerin ve terör örgütlerinin hedefinde Türkiye'nin olduğunu kaydetti.
 
Çalık, Türkiye'nin en önemli hedef haline gelmesinin sebebinin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade ederek, "Uluslararası güçlerde, terör örgütleri de Recep Tayyip Erdoğan'sız bir Türkiye tasavvur ediyorlar. Recep Tayyip Erdoğan'sız bir AK Parti ve AK Parti'siz bir Türkiye. 2002 öncesi eski Türkiye'ye döndürmek, hasta adam Türkiye'yi yeniden yatağına yatırmak, Amerika'nın karşısında el pençe divan duran, imam hatiplerin orta kısımlarını kapatan, başörtüleri meclisten, kurumlarda, okullardan geri çıkarmak isteyen zihniyeti yeniden hortlatmak isteyenler var. Bugün Allah'a hamdolsun okullarımızda Peygamber Efendimizin hayatı okunuyor. Kuran-ı Kerim, Siyer-i Nebi dersleri veriliyor. Meclisten çıkarılan Merve Kavakçı'ya, 'Bu kadına haddini bildirin' diyen o zihniyete destek verenlere milletimiz 24 Haziran'da haddini bildirecek" dedi.
 
Çalık, daha sonra Muharip Gaziler Derneği ile Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı'nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Çalık, "24 Haziran'ın ne kadar önemli olduğunu, büyük Türkiye fotoğrafının sizler için ne kadar önemli olduğunu, bu uğurda vatanımız için göğsünü siper den büyüklerimizin büyük fotoğrafı gördüğünü biliyorum. Cumhurbaşkanımıza, ülkemize, milletimize, vatanımıza, bayrağımıza sahip çıktığınız için ellerinden öpüyorum. Şehitlerimiz bizim kahramanlarımız. Onlar bu toprakları vatan yapan, bu topraklar uğruna canlarını veren gururlarımız. Gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Şehitlerimizin emanetleri olan şehit ailelerimize hep sahip çıktık. Asla seçim dolayısıyla birileri gibi şehit ailelerimizi istismar etmedik. Birileri gibi sadece seçimde ziyaret edip, sonra ilgisiz kalmadık. AK Parti iktidarıyla birlikte öncelikle Anayasamızı değiştirdik, 'Şehit ailelerimize ve gazilerimize yapılacak her türlü düzenleme Anayasamızın eşitlik ilkesine aykırı değildir' dedik. Sizlere verilmesi gereken destekleri vermeye gayret ettik. Biz size hangi desteği verirsek verelim şehidimizi geri getirmez ama bir nebzede olsa şehitlerimizin emaneti ve gazilerimize en müreffeh yaşam kalitesini sunmak bizim boynumuzun borcudur" ifadelerini kullandı.
 
Çalık, daha sonra Kernek'te esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi. 24 Haziran için destek isteyen Çalık, 'durmak yok yola devam' dedi.
 
Sosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, daha sonra evde bakım hizmeti alan ve yatağa bağımlı vatandaşları ziyaret ederek, seyyar sandık uygulamasını anlattı.
 
83 yaşındaki engelli Hürrihan Taylan ile 64 Yaşındaki Mehmet Can Güngör'ü ziyaret eden Çalık, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulduğu günden bu yana ilk kez bir işlem başlatıyoruz. Evde bakımı yapılan, yatağa bağımlı olan annelerimiz, babalarımız, engellilerimiz için seçim sandığını eve götüreceğiz. İsteyen hastalar da il sağlık müdürlüklerine başvuruda bulunarak, ambulansla oy kullanmaya gidebilir. Yüksek Seçim Kurulu'na muhtarlıklarımız aracılığıyla başvuru yapmışlar ise sandıklar eve geliyor. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla yapmış olduğumuz yasal düzenlemeyle engeli ya da hastalığı dolayısıyla yatağa bağımlı olan vatandaşlarımız Yüksek Seçim Kurulu'na iletilmek üzere muhtarlıklarımıza başvurdu, muhtarlıklarımız İl Seçim Kurullarına iletti. İl Seçim Kurulları da evde bakım hastası ve hastalığı nedeniyle yatağa bağımlı olan vatandaşlarımız için sandığı eve getiriyorlar. Bu ilk kez yapılan bir işlem" diye konuştu.
 
Yatağa bağımlı olan hastalar ise daha önce oy kullanma işlemi esnasında yaşadıkları sıkı8ntıları anlatarak, uygulamanın kendileri açısından çok iyi olduğunu belirttiler.
 
Çalık daha sonra Çilesiz Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Çalık, mahalle toplantısında yaptığı konuşmada, 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerin Türkiye için büyük önem taşıdığına vurdu yaptı.
 
"Yeniden Parlamenter Sisteme dönmek istiyoruz. TRT'yi kapatmak istiyoruz. TİKA'yı kapatmak istiyoruz. Tamam" diyenlere inat 24 Haziran'da Çilesiz Mahallesi'nin 'Durmak yok yola devam' diyeceğini ifade eden Çalık, "24 Haziran'da yarım kalan bir işi tamamlayacağız. 16 Nisan 2017 referandumunda Çilesiz yüzde 60 'evet' demiş. 'Yüzde 60 ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni istiyorum' demiş. Şimdi orada yarım kalan bir iş var, bu işi tamamlamak yine Çilesiz'e düşer. 16 Nisan'da yarım kalan işimizi 24 Haziran'da tamamlamak Çilesiz'e düşer. Allah nasip ederse 24 Haziran'da yarım kalan işimizi bitireceğiz. 24 Haziran'da iki evet vereceğiz. Cumhurbaşkanlığı'nda Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları için AK Parti'ye 'evet' vereceğiz. Bütün kardeşlerimin mutlaka sandığa gidip, oylarını kullanmasını arzu ediyorum. 24 Haziran'da oylarını kullanacaksınız, sizinle yeni ve büyük bir Türkiye'ye uyanacağız" şeklinde konuştu.
 
"AK Parti felsefesinde çalışmak var"
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır, 24 Haziran'da Türkiye'nin geleceğini oylayacağını söyledi.
 
Çakır, 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında Hekimhan İlçesi'ni ziyaret etti. Kurşunlu, Dikenli, Güçlü, Gelengeç, Mişevge, Halaun ile Söğütlü Mahallelerini ziyaret etti. Çakır, Güzelyayla ve Üçpınar ile Gelengeç
 
Çakır, seçim çalışmaları kapsamında Hekimhan İlçesi'ne bağlı mahallelerde esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşlarla bir araya gele Çakır, Dikenli, Güçlü, Gelengeç, Mişevge, Halaun ile Söğütlü Mahallelerini de ziyaret etti.
 
Ziyaretlerde konuşan Çakır, 24 Haziran'daki seçimlerin Türkiye için önemli olduğuna vurgu yaparak, "Önümüzde geleceğimizi ilgilendiren çok önemli bir seçim var. Bu seçim sadece ülkemizi değil İslam coğrafyasını, Ortadoğu, Balkanları, Avrupa'yı da ilgilendiriyor. Aslında dünyanın takip ettiği bir seçim olacak" dedi.
 
AK Parti iktidarları döneminde ülkede önemli hizmetlerin yapıldığını dile getiren Çakır, "Çok çalışmak zorundayız. Ülkemizi kalkındıracaksak, geliştireceksek her alanda ve her noktada başarılı olmak zorundayız. Bizim asla durmak gibi bir lüksümüz yok. AK Parti'de kurulduğu günden itibaren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın programını izlerken siz yoruluyorsunuz. Sabahı gecesi gündüzü yok. AK Parti felsefesinde çalışmak var" ifadelerini kullandı.
 
Çakır, 16 yılda Türkiye'de her alanda büyük bir değişim ve dönüşümün yaşandığını anlatarak, "Gençlerimiz darbe dönemlerini görmediler. 28 Şubat'ı yaşamadı. Menderes'i kaybetmenin bu ülkeye neye mal olduğunu belki çok fazla bilemeyebilirler. Özal gibi bir liderin kıymetinin bilinmemesinin Türkiye'ye neye mal olduğunu belki gençlerimiz bilmeyebilir ama büyüklerimiz iyi biliyor. 2002'den öncesi krizlerin çok iyi bilinmesi lazım" diye konuştu.
 
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır, seçim çalışmaları kapsamında daha sonra Zafer Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda vatandaşlara hitap etti.
 
Çakır, buradaki konuşmasında, 24 Haziran'daki seçimin Türkiye için önemli olduğuna dikkat çekti.

"Değişecek sistemle ülkemizin önü açılacak"
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Hakan Kahtalı, "Her seçim önemli. 12 seçimde çok önemiydi. Ama artık bir yol ayrımındayız. Değişecek olan sistemle ülkemizin önü açılmış olacağız" dedi.
 
Kahtalı, 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında Topsöğüt, Kendirli, Şahnahan Mahallelerini ziyaret etti. Eski Malatya'da esnaf ziyaretinde bulunan Kahtalı, Çarmuzu Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda vatandaşlara hitap etti.
 
Hakan Kahtalı, seçim çalışmaları kapsamında Topsöğüt, Kendirli, Şahnahan Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
 
Ziyarette konuşan Kahtalı, "24 Haziran'daki seçimde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçmiş olacağız. Bu sistemle de daha hızlı karar alabilme ve ülkemizin önündeki engelleri hızlı bir şekilde kaldırıp, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine daha emin adımlarla ulaşacağız. Bu sistemin gerekliliğini 16 Nisan'da oylamıştık. Allah nasip ederse 24 Haziran'da ülkemiz yeni bir sistemle idare olunacak" dedi.
 
Güçlü bir meclis ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinin daha da güçlenmesi gerektiğini ifade eden Kahtalı, "AK Parti'nin mecliste güçlü olması gerekiyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın meclisin çoğunluğunu elinde bulunduran güçlü bir hükümetle mücadelemize devam edeceğiz. Bütün İslam coğrafyasında kan ve gözyaşı var. Yapılanların zulüm olduğunu haykıran, 'Dünya beşten büyüktür' diyebilen, ses çıkartan bir lider var. Bizde hep beraber liderimize büyük bir destek vererek, şer ittifakına karşı galip geleceğiz. 24 Haziran'da sandıklar açıldığında muhalefet liderleri açıklama bile yapamayacaklar" diye konuştu.
 
Kahtalı, seçim çalışmaları kapsamında Çarmuzu Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda vatandaşlara hitap etti.
 
Kahtalı, mahalle toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi: "16 Nisan'da bu ülkede artık Parlamenter Sistemin değişmesini gerektiğini ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçilmesi gerektiğini oyladık. Sizlerde, 'Artık bu sistemin gitmediğini, hızlı bir sisteme ihtiyaç olduğunu' ifade ettiniz. Dediniz, desteklediniz. 12 seçimde de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti'mizin arkasında aslanlar gibi durdunuz. 24 Haziran'da ülkemizin kaderini oylayacağız. Her seçim önemli. 12 seçimde çok önemiydi. Ama artık bir yol ayrımındayız. Değişecek olan sistemle ülkemizin önü açılmış olacağız."
 
Muhalefetin oluşturduğu ittifakı eleştiren Kahtalı, "Karşımızda bir ittifak var. Bu ittifakın içerisinde Kılıçdaroğlu, temelsiz Karamollaoğlu ve İP diye bir parti var. Aslında hepsinin dünya görüşü ve siyasi bakış açıları farklı. Sadece bir gayeleri var, 'Recep Tayyip Erdoğan insinde ne olursa olsun.' O amaçla bir araya geldiler. Daha öncede bir araya gelmişlerdi. İlk defa halkın oyu ile seçilmiş bir cumhurbaşkanı var. Onun adı Recep Tayyip Erdoğan. O zamanda cumhurbaşkanımız tek başına çıkmıştı. Karşısında da 14 muhalefet parti bir araya gelip, bir aday çıkarmışlardı. O zaman milletimiz ferasetini gösterdi, cumhurbaşkanımızı ilk defa halkın oyu ile seçilmiş cumhurbaşkanı yaptı. Hepsine rağmen yaptı. Şimdi de tüm dünyanın gözünün üzeride olduğu bu ülkede, Pensilvanya'daki bunakta dahil olmak üzere hepi bu seçimi takip ediyor. Dünya mazlumları cumhurbaşkanımızı destekliyor" dedi.

Polat, Esnaf Ziyaretinde Bulundu
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Engelli kardeşlerimizin normal yaşamlarını sürdürebilmeleri içinde yerel yönetimler olarak altyapıyı hazırlamamız gerekiyor. Bu anlamda da güzel çalışmalarımız var" dedi.
 
Polat, Sivas Caddesi'nde ziyaretlerde bulundu. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Polat, sohbet ederek, kendisine iletilenleri not aldı.
 
Yoğun ilgi altında ziyaretlerde bulunan Polat, Beyazay Derneği'ni de ziyaret etti. Polat, Beyazay Derneği'nin Malatya'ya ayrı bir değer ve anlam kattığını ifade etti.
 
Polat, AK Parti'nin engelli engelsiz, yaşlı genç, büyük küçük milletin hizmetkarı olduğunu belirterek, "AK Parti davası, bu milletin hizmetkarı olma davasıdır. Özellikle de dezavantajlı guruplar ve engeli kardeşlerimize, AK Parti iktidarları döneminde çok önemli avantajlar sağlandı. Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak da engelli kardeşlerimiz için birçok projeler uygulamaktayız. Engelliler Yaşam ve Spor Merkezi'mizin inşaatı sürüyor, bu yıl içerisinde açılışını gerçekleştireceğiz. Kent Konseyi çatısı altında Engelliler Merkezi'miz var. Engelli kardeşlerimiz için özel hizmetler sunuyoruz" dedi.
 
Toplumda her an herkesin engelli adayı olduğunu kaydeden Polat, "Bu kardeşlerimiz bizim canımız, ciğerimiz. Herkes bir engelli adayıdır. Engelli kardeşlerimizin normal yaşamlarını sürdürebilmeleri içinde yerel yönetimler olarak altyapıyı hazırlamamız gerekiyor. Bu anlamda da güzel çalışmalarımız var. Çalışmalarımızda sürecek" diye konuştu.
 
Polat, 24 Haziran'da Türkiye'nin önemli bir seçime gideceğini de ifade ederek, "24 Haziran'da demokrasi şöleni olacak. Sandıklarımıza sahip çıkacağız" dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 



ETİKETLER : Malatya AK Parti Milletvekili Adayı Seçim Çalışma Ziyaret
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Mobilbahis - Asyabahis - Bets10 Adresi - bahis siteleri
CasinoMaxi
Diğer GÜNDEM haberleri

Yazarlar

En çok okunanlar

E-Mail Bülten Kaydı
Arşiv Arama
- -
Anket
© Copyright 2024 Copyright. Tüm hakları saklıdır. Bu site Gazi SOFT haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Ankara
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
Erken Seçim
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
Eğitim Portalı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
izmir escort adıyaman escort amasya escort kaçak bahis siteleri bingol escort